Oliver Solberg vant prestisjetung publikumspris

Unge lovende Oliver Solberg (19) og hans kartleser Aaron Johnston mottok i dag publikumsprisen “Anonimo Timing Feat award”.

Publikum har stemt frem sin favoritt under World Rally Championship (WRC) og Oliver, sønnen til WRC vinneren Petter Solberg, stakk av med den gjeve prisen foran konkurrentene Kalle Rovanperä, Dani Sordo og Thierry Neuville.

Hevder seg i toppen

Oliver og Aarons fantastiske resultater under åpningsløpet på Rally Italia Sardinia, viste at de hevder seg i toppen av hele WRC rallyet da de kjørte inn på en 7. raskeste tid og markerte seg betraktelig blant eliten av verdens beste førere.

Se video fra nominasjonen her:

Htb Racing gratulerer

Htb Racing sin sponsorgruppe gratulerer Oliver og teamet hans med den flotte prisen fra WRC-fansen.


Foto/video: WRC
Tekst: Knut Steen Rakner / Ruck.no