Oliver Solberg klar for WRC i Belgia

Denne helgen er det duket for WRC Ypres Rally Belgium og Oliver Solberg har sendt oss et reisebrev fra Belgia:

Hei alle sammen.

Tusen takk for støtten dere gir meg! De siste ti dagene har denne støtten vært veldig, veldig kjærkommen.

Denne uken er det tid for Ypres Rally i Belgia. Jeg deltok i dette løpet for første gang i fjor, og det gikk bra. Vi kjørte i nest største klasse med vår Hyundai i20 R5 og ledet inn mot siste dag. Jeg gledet meg så til å kjøre på den legendariske Spa-banen, men vi fikk et elektrisk problem på vei ned til banen og måtte bryte.

For ett år siden visste jeg ikke så mye om belgisk rally, men lidenskapen for sporten og fansens støtte var utrolig. Jeg gleder meg til å komme tilbake i sentrum igjen og være sammen med disse fantastiske menneskene igjen.

Fartsprøvene er veldig fine. De er ganske ulike alle andre asfaltløp vi kjører denne sesongen. Først og fremst er det mange rettstrekninger og veikryss. Det høres kanskje enkelt ut, men det er ikke så lett. Presisjon blir viktig ettersom det er mange grøfter på utsiden av svingene og kryssene. Dessuten blir veiene blir til tider skikkelig møkkete. Og det er mens veiene fortsatt er tørre. Jeg er blitt fortalt at dersom det regner, kan det bli vanvittig glatt.

Nok en gang: Takk for støtten! Nytt løp og nye muligheter ligger foran oss i den fantastiske Hyundai Motorsport i20 N Rally1-bilen.