Gode plasseringer for Colin Handeland

Rapport fra Colin Handeland Racing etter helgens to første løp


Etter å ha brukt vinteren på å bygge om den gamle gatebilen til løpsbil, var det på tide å teste om den virket.

Vi kjører i doble klasser i år for å få mest mulig kjøring. 

Bilen virker, selv om den ikke er konkurransedyktig helt ennå.

Bilen er en Porsche 944, og er bygget for 944 Cup. Men den klasser også inn i Norsk Club Sport, så vi forsøker å kjøre begge. 

Porschen til Colin Handeland Racing

Bilen er bare halvferdig bygget etter vårt syn, og vi mangler en del deler for å få ferdig understellet,  men vi har fokusert på det sikkerhetsmessige først.

Nytt av året er at vi har fått med oss Fredrik Vetås som mekaniker, noe som er til stor hjelp for pappa som har svært begrensede skru-ferdigheter.

Fredrik Vetås er mekaniker

Colin har aldri vært på Vålerbanen før, så vi dro ned for å få kjørt inn og testet bilen litt, og samtidig lære oss banen. Det var derfor stort og gledelig at det første løpet I gårsdagens 944 løp resulterte i en pallplass umiddelbart. 

I Clubsport klarte Colin etter en tett kamp gjennom hele finalen å kjempe seg inn til en fin 4.

Oppsummert

Årets første løps helg er over og det gikk veldig greit.

Vi startet helgen litt dårlig med dårlig lufting i kjølevannet og fusking i motoren. Men med god hjelp fra gjengen i 944 Cup fikk vi løst det problemet ganske fort.

Når løpet begynte slet vi litt med å holde følge med de fremste. Men med nybygget bil, som ikke er helt ferdig, så var dette ikke noe overraskende. Vi venter på deler fra England som vi dessverre ikke fikk før første løpt: Dette vil trolig øke kjøreegenskapene til bilen betydelig. Vi kommer sterke tilbake neste løp😀

Resultater

NCS klasse 3

Finale 1: P4
Finale 2: P6

944 Cup

Finale 1: P3
Finale 2: P5

Vi vil Takke alle sponser og alle som har hjulpet til med å gjøre bilen klar til det første løpet. Uten dere ville det ikke gått.

Fotos fra helgen


Foto: Privat
Tekst: Colin Handeland Racing