Tobias Seilen Verlo v.s. Dennis Hauger

Da flommen stoppet Formel 2 – løpet i Italia, dro Dennis Hauger til Andebu og kjørte go-kart mot regjerende norgesmester Tobias Seilen Verlo.

Denne helgen ble det arrangert Håsken Grand Prix i Andebu hvor regjerende norgesmester i go-kart, Tobias Seilen Verlo stilte til start.

Samme helg skulle det kjøres 5. runde i Formel 2 i Italia, med på grunn av flom ble løpet avlyst. Dermed satte Dennis Hauger seg på flyet til Norge for å kjøre go-kart i KZ2-klassen mot Tobias Seilen Verlo.

F.v.: Tobias Seilen Verlo og Dennis Hauger er begges sponset av Htb Racing. Dennis Hauger #12 lå lenge i tet, men etter et lite uhell tok Tobias Seilen Verlo #1 1. plassen.

– Etter gode treningspass og tidkjøring fredag, startet løpet lørdag fra P5. 1. innledende ble brutt, grunnet bremseproblemer, og tur i sandfellen. Startet P18 i 2. innledende, men etter en god opphenting her, startet jeg finalen fra P4.
God start ga håp om god plassering, og da Haga og Dennis Hauger i tet er uheldig i en sving, benyttet jeg muligheten. Farten var inne, og det holdt til mål, forteller Tobias Seilen Verlo.