Vanskelig utgangspunkt

God fart i helgens begge løp men få poeng.


Med 13. plass i kvalifiseringen var det et vanskelig utgangspunkt. Dennis utviste igjen solid ‘racecraft’ i begge løp men med vekslende forhold og safety car ble det en 7. plass på lørdag.

I hovedløpet i dag var han igjen blant de aller raskeste men tapte tid på forbikjøringer der han blant annet ble presset ut på gresset i 280 km/t. I tillegg fikk han en fem sekunders straff for å ha krysset en sperrelinje ved inngangen til pit.

I mål var han nr 11.

Kommentar fra Dennis:

– Det kjennes frustrende å ha så god fart i løpene og få lite uttelling poengmessig. Jeg må jobbe med kvalifiseringen og sørge for å gjøre det bedre der. Fikser jeg det så skal vi være tilbake og kjempe om pallplasser. Det er tross alt en del positive ting å ta med seg herfra og inn til Silverstone, må bare fikse kvalet!

I mesterskapet ligger Dennis nå på en 6. plass med 60 poeng. Neste løp går kommende helg i Silverstone (UK).


Fotos: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool