Isabell Rustad klar for ny sesong med høyere ambisjoner

Racingtalentet Isabell Rustad fra Harestua bruker kvinnedagen til å lansere sine planer for den kommende sesongen i Porsche Sprint Challenge Scandinavia.


I fjor imponerte Rustad i sin første sesong i det prestisjetunge mesterskapet, hvor hun tok seks pallplasser og endte på tredjeplass i GT3-klassen. I år er ambisjonene høyere, og hun sikter mot å vinne mesterskapet.

Fortsatt med Fragus Motorsport

Rustad fortsetter i Fragus Motorsport, teamet hun kjørte for i fjor. Hun er godt fornøyd med teamet og den profesjonelle støtten de har gitt henne.

“Jeg trives veldig godt i teamet. De har hjulpet meg mye med utviklingen av meg selv og bilen,” sier Rustad.

Teamsjef Robin Hansson er også fornøyd med å ha Rustad på laget.

“Vi gleder oss utrolig mye til å jobbe videre med Isabell i 2024. Hun viste i fjorårssesongen at hun var svært rask, og hun tar til seg lærdom som en svamp,” sier Hansson.

MOTIVERT: Isabell Rustad fra HTB Racing og NMK Hadeland er klar for en ny sesong i Fragus Motorsport i Porsche Sprint Challenge Scandinavia. Nå er ambisjonene hevet, og målet er å kjempe i toppen av mesterskapet. FOTO: L`Brador

Flere jenter i motorsporten

Rustad er glad for å se at flere jenter kommer til startstreken i motorsporten. I år får hun selskap av svenske Emma Wigroth i Porsche Sprint Challenge Scandinavia.

“Det er kjempegøy at jentene får opp øynene for motorsport. Jeg ser virkelig frem til en ny sesong og moro å få kjempe med ei annen kvinne også,” sier Rustad.

Sesongstart i Sverige

Sesongen starter på Anderstorp i Sverige 3. og 4. mai. Mesterskapet skal besøke seks helger i tre ulike land, inkludert Jyllandsringen i Danmark som er nytt i år.

“I fjor var alle de svenske banene nye for meg, men i år er det kun Jyllandsringen som er ny. Derfor har jeg mer kunnskap om hva jeg går til,” sier Rustad.

SE SESONGKALENDEREN TIL HTB RACING UTØVERNE HER

Før sesongen starter skal Rustad og Fragus Motorsport til Oschersleben i Tyskland for å trene i to dager den 23.-24. mars.

Isabell Rustad er et spennende talent å følge med på i den kommende sesongen av Porsche Sprint Challenge Scandinavia. Med høyere ambisjoner, et profesjonelt team og flere jenter i feltet, er det duket for en spennende sesong.


Tekst: CannonballPR / Marius Svingen
Fotos: @arminiiius