Oliver Solberg med spektakulær seier i Royal Rally… igjen!

Den 22 år føreren var uslåelig gjennom lørdagens åtte etapper i det siste løpet i Europamesterskapet i Rally.


Karlstad, Sverige – Oliver Solberg sikret en imponerende andreplass i Royal Rally of Scandinavia på lørdag, og gjentok bragden fra fjorårets konkurranse.

Selv om Oliver slet med å finne den perfekte bilinnstillingen på åpningsdagen, traff han blink på den andre dagen i de Värmlandske skogene. Sammen med kartleser Elliott Edmondson kunne de juble over seieren i det som var det andre Royal Rally of Scandinavia noensinne.

“Dette er et fantastisk resultat,” sa Oliver. “Først vil jeg takke hele teamet, og selvfølgelig Elliott – som alltid jobber disse gutta utrolig hardt for at alt skal være perfekt. Og i dag var det virkelig, virkelig bra. Jeg klarte å presse bilen, få selvtillit på oppsettet og levere noen raske tider.”

“Det var mye press knyttet til dette løpet. Etter at vi vant i fjor, var det en forventning om at vi skulle klare det samme igjen, men konkurransen i ERC er utrolig høy. I går kjempet vi om tideler hele dagen, det var vanvittig.”

“Det er så kult å kjøre her hjemme med familie og venner rundt meg. Jeg elsker dette rallyet, og det er en ære å vinne det for andre gang.”

“Det har også vært flott å ha faren min med i konkurransen, og å se ham smile etter alle etappene er fantastisk. Vi hadde en fantastisk familiehelg, og nå kan vi feire litt også!”

“Til slutt er jeg glad for å ha gitt våre sponsorer Monster Energy og Safedrive en veldig god helg. Det vi gjør hadde ikke vært mulig uten dem! Nå ser vi frem til neste WRC-runde i Polen – sees der om litt over en uke.”


Fotos: Copyright © 2024 Oliver Solberg’s office, All rights reserved.