Hauger sikter mot pallen etter 6. plass i Budapest

Dennis Hauger kjempet seg til en respektabel 6. plass i Formel 2-løpet i Budapest, men den norske føreren var ikke helt fornøyd med resultatet.

“Vi hadde igjen en dårlig start,” innrømmet Hauger. “Gjorde ingenting galt i prosedyre, men vi sliter med å få til noe bra. Så vi skal bytte clutch før neste løpshelg.”

Til tross for startproblemene, var Hauger fornøyd med tempoet i løpet. “Ellers var det et greit løp,” sa han. “Uten den andre strategien som hadde litt flaks på siste safety car, så hadde vi kommet på en fjerdeplass.”

Hauger viste igjen sin styrke i kvalifiseringen, og sikret seg en god startposisjon for hovedløpet. “Kvalifisering har blitt en styrke de siste løpene,” forklarte han. “Jeg føler meg mer komfortabel på hvordan jeg kan utnytte dekkene, og det er definitivt noe jeg skal ta med meg videre i sesongen.”

Allerede i kveld reiser Hauger til Amsterdam for å jobbe i simulatoren med teamet før neste løp i Belgia. “Reiser allerede til Amsterdam i kveld for simulator i morgen med teamet,” skrev han på sosiale medier. “Så går reisen videre til neste løp i Belgia.”

Med forbedringer på startprosedyren og fortsatt fokus på kvalifisering, er Hauger klar for å kjempe om pallplasseringer i de kommende løpene.


Fotos: Dutch Photo Agency