– Dette er min største opplevelse

Under dagens Porsche Sprint Challenge Scandinavia tok unge lovende Isabell Rustad (17) ikke mindre enn 2 pallplasser.

Aksel Lund Svindal fikk tilleggs straff

I første løp startet Isabell fra P3, fikk en knallstart og tok ledelsen i en halv runde, men ble forbikjørt av William Siverholm (som vant til slutt). Etter hvert ble hun forbikjørt av Aksel Lund Svindal og etter en liten tabbe mistet hun ytterligere to plasser. Senere klarte Isabell å kjøre seg opp til en 4. plass over målstreken. Svindal tok 2. plassen, men fikk 5 sekunder tidstillegg og dermed sikret Isabell seg en pallplass.

En svært fornøyd Isabell Rustad

Holdt 2. plassen helt i mål

I andre løp tok Isabell fort ledelsen fra P2, men ble nok en gang forbikjørt av William Siverholm, men denne gangen holdt hun 2. plassen helt frem til mål.

– Dette er min største opplevelse til nå!
Tusen takk til Svein Tore Sæther for lånet av bil og til Porsche Norge og HTB Racing for hjelp og støtte til dette løpet, sier en svært fornøyd Isabell Rustad.