Bakkerud klar for nye utfordringer i NitroCross

Den norske motorsportstjernen Andreas Bakkerud er klar for å ta på seg nye utfordringer i den kommende helgen, når han deltar i race 4 og 5 i det prestisjefylte NitroCross mesterskapet i USA.


Bakkerud, som for øyeblikket ligger på en imponerende tredjeplass i mesterskapet, ser frem til å konkurrere på banen hvor han i fjor opplevde en dramatisk velt med hele syv rullinger.

Til tross for fjorårets utfordringer på denne banen, er Bakkerud optimistisk og har ingen planer om å gjenta hendelsen. Med vellykkede treningsøkter bak seg, uttrykker han en sterk selvtillit foran de kommende løpene. “Vi kjører på!” uttalte han entusiastisk om sin forberedelse til helgens løp.

Her ruller Bakkerud syv ganger under fjorårets løp

Fans og følgere som ønsker å følge Bakkeruds prestasjoner i helgen, kan se racene via en offisiell kringkastingslenke som han har delt: NitroCross Racing Broadcast.

Bakkerud, kjent for sin dyktighet og lidenskap for motorsport, ser frem til å demonstrere sitt talent og sin besluttsomhet på banen. Dette løpet regnes som en viktig milepæl i hans karriere, og hans prestasjoner vil utvilsomt være avgjørende for hans videre posisjon i mesterskapet.

Med en helg full av spenning, ønsker Andreas Bakkerud alle en god helg og ser frem til å levere toppresultater på banen. Fansen holder pusten i spenning for å se om den norske motorsportstjernen kan fortsette sin imponerende form og klatre enda høyere i mesterskapsrangeringen.


Fotos og tekst: Andreas Bakkerud