Om Isabell

Isabell har kjørt i NM klassen GT5 i 2022. Dette er den største klassen i antall deltakere, hvor det i år har vært med hele 59 førere, det er den GT-klassen som kjøres med minst motor effekt i Norge med tanke på hestekrefter. GT5 er ment som en rekruteringsklasse. Racing i denne klassen er for alle, gutter og jenter kjører sammen og aldersspennet er fra 15-70 år. Der har hun gjort det godt i år og ente som Nr. 5 i årets mesterskap og beste jente. Hun har vunnet 2 enkelt løp og vært på topp 3 plasseringer i flere løp denne sesongen, som en av de yngste deltakerne.

Isabell driver også med troppsturn på nasjonalt nivå og har også der topp 10 plasseringer for Gran IL Turn tidligere i år. En fin 7 plass i Junior NM og en 6 plass i Senior NM. Turn er en fin kombinasjon sammen med motorsport, da fysisk trening og mental konkurransetrening er viktig for å lykkes.

Isabell går på Wang Toppidrett Romerike hvor de lærer det som skal til for å kunne lykkes. Hun er dedikert, målrettet og jobber systematisk, og bygger sten på sten for å bli best og nå lengst mulig.

  • 17 år
  • Nasjonalitet: Norsk

FØLG ISABELL PÅ INSTAGRAM

LES NYHETER OM ISABELL RUSTAD