Fløysand

Taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot det private og offentlige markedet.

Fløysand Tak ble etablert i 2008 og har siden den gang hatt en god utvikling og vekst. Vi er nå Norges største, uavhengige taktekkerselskap med nær 60 ansatte som innehar mange års erfaring. Der det er behov for ekstra arbeidskraft leier vi kun inn personell med høy kompetanse.

Fløysand Tak utfører taktekking av alle typer tak og membraner samt radontetting mot det private og offentlige markedet. Enten det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceavtaler – vi tar jobben!

Vi har etter mange vellykkede prosjekter opparbeidet oss et rykte som en leverandør som holder høy standard og følgelig kommer mange av våre oppdrag gjennom anbefalinger fra fornøyde kunder. Vår filosofi er å levere den høyeste kvalitet og den beste gjennomføringen av prosjektet til avtalt tid og pris.

HMS

Helse, miljø og sikkerhet skal stå i sentrum for alle ansatte i Fløysand. Vi jobber i en bransje hvor ulykker kan forekomme dersom en ikke har fokus på sikkerhet og vi har som mål at alle våre ansatte skal komme seg trygt hjem hver dag. Vi har gode innarbeidede rutiner for å oppnå dette og driver aktivt kompetansebygging på området i form av kurs, systemer og prosesser, informasjon og holdningsarbeid.

KOMPETANSE

I Fløysand Tak ønsker vi at våre ansatte skal trives og ha et godt arbeidsmiljø der hver enkelt kan få utvikle seg. Svært mange av våre ansatte har vært med oss helt siden begynnelsen, noe som gir oss både stabilitet og kontinuitet. Vi er opptatt av at våre ansatte skal inneha en høy faglig kompetanse. De fleste av våre ansatte har derfor fagbrev eller mesterbrev som taktekkere.

Fløysand Tak ønsker å være med å bygge for fremtiden, og er således godkjent som lærebedrift med flere lærlinger i sving. Videre er vi en taktekkingsbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett i Klasse 2 og 3 (til godkjenning). Vi arbeider etter eget kvalitetssikringssystem.

Vår ambisjon er å være ambassadører for vårt fag.

BESØK FLØYSAND SIN EGEN NETTSIDE