Magnus kjører EM for Lamborghini Roma Team

Lamborghini Super Trofeo Europe regnes som det viktigste merke-mesterskapet i verden og nordmannen Magnus Gustavsen kjører for det største forhandler-teamet.

Denne helgen er det EM-løp på den legendariske Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari i Italia, oppkalt etter Ferraris grunnlegger, Enzo Ferrari og sønnen Alfredo “Dino” Ferrari. Banen er oftere omtalt som Imola-banen.

Magnus Gustavsen (21) startet med go-kart i 10-års alderen og har senere kjørt både formel 4 (Formula Nordic), STCC, og GT4.

Denne helgen kjører han EM i Lamborghini Super Trofeo.

Gustavsen har drevet med motorsport i over 10 år

Satser på fremtiden

I vinter ble han invitert inn i teamet til Italias største Lamborghiniforhandler: Lamborghini Roma Team.

– Først og fremst ønsker jeg å imponere teamet mitt. Vi har allerede diskutert muligheter for neste år og da må de bli fornøyde med meg denne helgen. Resultatet i helgen er viktig, men jeg må tenke langsiktig og planlegge veien videre, forklarer Gustavsen på telefon fra Italia.

– Hvilke forventninger har du til egne resultater denne helgen?

– Jeg planlegger å havne på topp 3.

Super Trofeo Europe regnes som det viktigste merke-mesterskapet i verden

Et stort team

– Vi er to førere på bilen; En såkalt amatør-fører og meg som er proff-fører og i ryggen har vi et fenomenalt team.

Magnus får støtte av et team som består av en semitrailer, to ingeniører, en dekk-ingeniør, fem mekanikere, manager, en racing-rigget Lamborghini, og selvsagt investorer og sponsorer – deriblant Htb Racing.

Gustavsen har et godt team i ryggen.

Mye oppmerksomhet

– Det er fantastisk gøy og spennende å være med på dette, spesielt med tanke på fremtiden, men også opplevelsen av å delta på et så stort EM med så mye publikum og autografskriving mellom heatene, avslutter Gustavsen.

Htb Racing er stolt sponsor av Magnus Gustavsen