Brev fra Portugal

Hei alle sammen!

Jeg håper dere alle har det trygt og bra.

Tiden flyr av gårde. Og selv om det ikke er lenge siden dere hørte fra meg sist, er det skjedd mye i mellomtiden.

Viktigst akkurat nå er det som skjer denne uken. Jeg forbereder meg til start i Rally Portugal – og for et kult arrangement det er!

Løpet har så mye historie og en helt spesiell atmosfære. Dette blir min tredje start i Portugal og min første i Hyundai i20N Rally2 denne sesongen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg synes det var litt trist å overlevere «nøklene» til grombilen i20 N Rally1 til Dani (Sordo). Samtidig er det ifølge planen og slik det skal være i år.

Hyundai i20N Rally2 er en fantastisk bil, men Rally1 er som en rakett!

Rally2- er veldig forskjellig fra Rally1-bilen. Men det er bra for meg å få erfaring med forskjellige biler i flest mulige løp.

Dessuten er det et helt nytt sponsordesign på denne bilen. Jeg synes det er veldig kult. Hva synes du?

Rally Portugal er sesongens første grusrally, så det er alltid vanskelig å vite hva slags veigrep vi får å hanskes med. Ettersom vi befinner oss nær atlanterhavskysten, kan været endre seg både raskt og mye. Vi vet at dette er et temmelig teknisk rally, og både dekkvalg og noter er viktig å få riktig.

At vi fikk med oss god erfaring i fjor, er det ingen tvil om. Målet for dette løpet blir å bygge videre på det.

Selvfølgelig er fansen og atmosfæren alltid fantastisk, men i dette løpet er de en veldig spesiell del av arrangementet. Serviceparken er alltid full av mennesker, og det blir veldig morsomt å møte dem alle igjen.

«Fafe»

Prikken over i-en blir fartsprøven «Fafe» søndag. Ærlig talt, den opplevelsen er bare fra en annen verden. Under hele rallyet er det mange tilskuere ved siden av veien. Men så svever man over dette hoppet, og det er bare tusenvis av fans over alt! Selv motorduren overdøver ikke støyen fra jubelen og hornene.

Fansen gjør dette til et av sesongens mest minneverdige øyeblikk.

EM i Rallycross på Höljes

Min andre veldig spennende nyhet er EM-runden i rallycross på Höljes i juli. Jeg er så takknemlig overfor Peter Hedstrom for å ha gitt meg denne muligheten i en i Hyundai i20 RX, og jeg ser virkelig frem til å kjøre «hjemme» igjen.

Jeg har så mange gode minner fra denne banen, det blir fantastisk å komme tilbake dit i Euro RX1-klassen. Jeg har klart å presse inn i et par dager med testing, og det var veldig morsomt å være tilbake i en av disse bilene.

Ny kolleksjon

Mine tredje nyheter handler om hva du og jeg har på oss akkurat nå. Har du sett den nye kolleksjonen ennå? Jeg elsker den!

Jeg har selv vært med på å lage alle disse designene, og vi legger til flere produkter hele tiden. Noen eksempler er lagt ved nedenfor.

Hvis du er interessert, klikk på lenken, og du kan legge inn bestillingen. Hvis det er noe du spesielt vil at vi skal lage, vennligst gi Sandra beskjed, da vi alltid er på utkikk etter nye ideer.

Det var alt for nå folkens. Ha det fint så lenge, så sees og høres vi igjen neste gang.