Andreas Bakkerud er klar for EM I Rallycross i Hell og Høljes

Den regjerende europamesteren i rallycross, Andreas Bakkerud er tilbake for årets to EM runder i Hell og Høljes!
– Disse to løpene betyr utrolig mye for meg personlig! Vi har jobbet hardt for å bli klar denne gangen også, forteller  Andreas Bakkerud.

Sammen med trofaste partnere i #BakkerudBLUE og HTB Racing, samt teamet EKS hadde Bakkerud en plan – men det manglet en ny og solid partner for å få satsningen i havn. Den fant de i felleskap med arrangøren av HellRX:  – Ramudden er hovedsponsor for HellRX løpet, og sammen har vi fått til en avtale som gjorde denne satsningen mulig. Det blir utrolig spennende å starte ett nytt samarbeid med Ramudden – og vi skal skape litt ekstra liv for dem i Hell, ler Bakkerud.

Se den personlige videohilsenen til Htb Racing fra Bakkerud

Andreas vil kjøre en Audi S1 RX1 bil fra teamet EKS – en bil og ett team han kjenner svært godt:  – Dette er en bil som ble bygget til meg i 2018 og som jeg nesten (!) ble verdensmester med i 2019, ler Bakkerud og forklarer:  – Denne bilen er en av de aller beste på startgriden, og jeg føler jeg liksom fortsatt har noe ugjort med denne.

En viss svenske ble jo verdensmester med den i fjor – så den skal fungere godt fortsatt, gliser Bakkerud som er klar når det gjelder målsetting: Jeg har høye mål for disse to løpene, det er klart – jeg er alltid på start for å vinne. Samtidig håper jeg at publikum nå kjenner på lysten til å få adrenalinet til å bruse igjen, og stiller opp på Lånkebanen 12. – 14. August 2022, avslutter Bakkerud.