Colin (16) nærmer seg eliten

Denne helgen debuterte Colin Handeland i Porsche 944 cup på Rudskogen

– Jeg har lært utrolig mye og det har vært veldig gøy! sier en fornøyd Handeland etter helgens løp.
Jeg gjorde en liten feilberegning i siste finalen og fikk 20 sekunder tillegg på tiden etter platekontakt, noe som ikke er tillat i denne klassen. Dette resulterte i at jeg ble flyttet bak to plasser.

Mye av æren tilhører teamet bak

– Uten hjelp og støtte ville ikke dette gått. Så jeg vil gjerne takke Lennart, Chris og Stian som har vært med å hjulpet meg gjennom helgen. Jeg vil også takke BFG som vi leier bil av. Vi fikk motorproblemer på fredag men BFG tok likeså godt å kjøpte en annen bil slik at jeg fikk fullført løpet🤩 Helt fantastisk gjeng!

Se video intervju med Colin etter finalen:

Litt borti = tidstillegg

Platekontakt gir tidstillegg i Porsche 944 Cup