Kjører Porsche på Rudskogen

Isabell Rustad (17) kjører i over 200 km/t på Rudskogen, og det før hun er gammel nok til å ha førerkort.

Isabell lever og ånder for motorsport og har vært aktiv motorsportsutøver i 8 år, innen gokart og baneracing og skal nå kjøre for første gang en «rendyrket» racerbil, en Porsche 718 Cayman GT4 ClubSport med 425 hestekrefter.

Htb Racing sponser Isabell sin satsing med Porsche

-Dette er en drøm som går i oppfyllelse og takket være Svein Tore Sæther fra Trondheim som har lånt meg bilen. I samarbeid med Porsche Norge og HTB Racing får jeg nå muligheten til å prøve meg under Porsche Festivalen på Rudskogen, sier Isabell.

Porsche Sprint Challenge Scandinavia avvikles på Rudskogen Motorsenter 16. – 17. september

LES OGSÅ (Parc Fermé): Fra Peugeot til Porsche: – Pappa trodde overgangen kunne bli for brå for meg

LES MER OM ISABELL RUSTAD HER

Pappa er mentor, mekaniker og coach

Isabell er datter til en av Norges mestvinnende racerfører Tommy Rustad, også tidligere deltaker av Mesternes Mester. Hun har dermed en god mentor som pappa, mekanikker og Coach.

-Nå blir veien videre fremover spennende, som 17 åring, jente og nå debuterer i en Porsche ser vi på alle alternativer for videre motorsport satsning. Dette løpet er en mulighet for å se om Isabell er moden for å ta steget videre fra nasjonal racing sier pappa Tommy.

Fotos: Privat