Satser på drømmer og kommersiell suksess

2023-sesongen står for døren og Htb Racing sin sponsorgruppe satser bredt i år

Htb Racing er blitt en viktig motorsportpartner

– Vi står foran en spennende motorsport sesong og har blant annet knyttet til oss et nytt internasjonalt navn i porteføljen, avslører lederen i Htb Racing, Ronny Laastad – som for tiden er på juleferie.

– Vi har alltid hatt et grunn-mål om å hjelpe unge spirende motorsports utøvere opp og frem med sine drømmer, men den kommersielle satsingen på internasjonalt ledende utøvere er vel så viktig, forklarer Laastad.

En viktig merkevare

Bak Htb Racing står en gruppe av flotte selskaper som kollektivt har løftet denne satsingen som er i ferd med å bli et av de mest spennende sponsor-merkenavnene i Norge og internasjonalt.

Se hele sponsorgruppen her

Helter skaper entusiasme

– Det er klart at det er motiverende for en 10-åring som for eksempel kjører go-kart å bli en del av en merkevare som også sponser kjente navn som Oliver Solberg, Andreas Bakkerud, Isabell Rustad, Colin Handeland, Tobias Verlo og nå Dennis Hauger.
Vår brede satsing er en del av vår merkevare og ikke minst en stolthet vi skal fremme på vegne av både utøvere og våre medlemmer, avslutter Laastad.

Les mer om Htb Racing her

Nytt av året: Htb Racing sponser Formel 2-føreren Dennis Hauger.
Photocredits: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Kikker mot Formel 1

Htb Racing har fornyet sponsoravtalene med flere av sine eksisterende utøvere for 2023 og ikke minst signert en ny sponsoravtale med det norske Formel 1-håpet Dennis Hauger.

I 2023 skal han kjøre Formel 2 og er foreløpig norsk favoritt til å bli Norges første Formel 1-fører.

Les mer om Dennis Hauger her