Dennis sikret seg pallplass i sprintløpet

Dennis Hauger markerte seg kraftig under sesongens første løp


Dennis Hauger forteller:

– Det er alltid godt å komme i gang med en pallplass, så jeg er fornøyd med 2. plass.

Jeg prøvde å ikke la meg rive med i begynnelsen av løpet og tenkte hele tiden på å ta vare på dekkene så godt som mulig. Det var veldig trangt inn i første sving og det ble en del knuffing uten at bilen heldigvis fikk noe skade. Jeg visste at det var viktig å holde følge med bilene foran meg, samtidig som jeg kjørte så mykt som mulig.

Etter halvkjørt løp skjønte jeg at jeg kunne begynne plukke bilene foran (kjøre forbi red.anm.).

Fra sjette startposisjon til 2. plass

– Jeg er fornøyd, men forholder meg kald og rolig fordi dette er bare sesongens første løp og det gjenstår 27 løp.
Uansett er det godt å starte sånn.

Jeg må også takke teamet, det er fin gjeng og de jobber knallhardt, avslutter Hauger direkte fra Bahrain.

Dennis startet på 6. plass og kjørte seg opp til en meget pen 2. plass i sprintløpet.

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool