Som en båt uten styring

Dennis Hauger leverte høy spenning i 4. runde i Formel 2 som ble kjørt i Baku denne helgen.


Femteplass i kvalifiseringen.

– Jeg er fornøyd, det er et greit utgangspunkt for begge løp. Vi slet litt på treningen i morges for å finne riktig oppsett. Det ble gjort endringer på bilen til kvalet og med bedre baneforhold og supersoft dekkene fungerte bilen langt bedre. Det blir viktig å holde hodet kaldt, mye som skjer under løpene her i Baku, forklarte Dennis Hauger.

Dennis Hauger blir fulgt av Viaplay under løpene i Baku

Ledet sprintløpet

Dennis hadde en veldig god start og kjørte seg opp i tet fra 6. startposisjon. Han ledet hele løpet og endte i veggen da det kun gjenstod to runder. Etter en Safety Car periode i siste del av løpet ble feltet sluppet.
Med Martins rett bak var det viktig og få med seg mye fart ut av sving 1.
Dessverre, med litt for lav temperatur i dekkene understyrte bilen mye mer enn han forventet og traff muren.

– Jeg kunne kanskje tatt det litt roligere men jeg var da i fare for å miste en plassering inn mot sving 2. Jeg var innstilt på å bygge en luke til de bak ganske raskt. Det er veldig tungt akkurat nå , men det er et nytt løp i morgen som jeg må forberede meg til.

Se høydepunkter fra det spennende sprintløpet her

7. plass i hovedløpet

Etter målpassering kunne man høre Dennis si over radioen til teamet:

– Det tok altfor mange runder å få opp temperaturen i dekkene. Jeg slet med understyring og rotasjon hele løpet. Det var som å kjøre en båt ute på havet uten noe særlig styring. Vi hadde en ubalanse i bilen i dag som vi ikke hadde i går.


Fotos: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool