Klatret 12 plasser i Monaco

Aggressiv og fin kjøring av Dennis, riktig løps strategi og litt flaks gjorde at Dennis avanserte 12 plasser under dagens løp i Monaco.


Nedtur i kvalifiseringen

Dennis kom på 9. plass i sin gruppe og starter dermed på 17. plass i helgens løp.

På den siste kvailiseringsrunden lå Hauger an til en svært pen rundetid, men heatet ble rødflagget noen sekunder før mål og da endte han på en 17. plass.

– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet. Det hjelper ikke å tenke på at det kunne blitt en 4. eller 5. plass hadde rødflagget kommet noen sekunder senere. Jeg skulle hatt en runde i “banken” tidligere i kvalifiseringen.

Det blir dessverre vanskelig å jobbe seg oppover i feltet på denne trange banen, forteller en skuffet Dennis Hauger fra Monaco.

Dennis ligger nå på 5. plass i mesterskapet. Neste løp går allerede kommende helg i Barcelona.

Opptur med 5. plass i hovedløpet

Aggressiv og fin kjøring av Dennis, riktig løps strategi og litt flaks gjorde at Dennis avanserte 12 plasser.

– I dag hadde jeg virkelig ikke noe å tape, jeg hadde bestemt meg for å gå hardt ut fra start. I første sving stoppet feltet nesten helt opp så jeg måtte kutte svingen. Dette fikk jeg en straff på 5 sekunder, helt greit. Etter det klaffet det meste, det var fint å få litt stang inn, avslutter Hauger.


Fotos: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool