Tok 5. plassen igjen

Denne helgen kjørte Dennis Hauger Formel 2-løp på den legendariske Monza-banen i Italia.


Hauger, som har imponert tidligere denne sesongen, endte opp med en respektabel 5. plass i hovedløpet. Dette løpet vil være spesielt minneverdig på grunn av mye kaos og hele fire ‘safety car’-perioder.

Hauger delte sin opplevelse av løpet, og beskrev det som en berg- og dalbane av en tur. “Jeg hadde en situasjon der jeg måtte ut på gresset for å unngå å treffe bilene foran meg. Jeg bremset så sent jeg kunne for å ta igjen det jeg tapte på langsiden,” sa Hauger. Han bemerket også utfordringen med å konkurrere mot andre som hadde god fart på langsiden, noe som gjorde det vanskelig for ham å hente inn det tapte.

Monza-banen er kjent for sine lange strekker, som gir sjåførene muligheten til å oppnå høye hastigheter, og dermed skaper et scenario der forbikjøringer og posisjonsbytter er vanlige. Dette gir også økt risiko for kollisjoner og uhell, som man kunne se med de fire ‘safety car’-periodene som ble nødvendige i løpet av dette spesielle løpet.

Bildegalleri fra Monza


Fotos: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool