Hauger sliter i Imola, men beholder fjerdeplassen i mesterskapet

Dennis Hauger kjørte inn til en 12. plass i dagens Formel 2-løp på Imola-banen i Italia.


Nordmannen tapte dermed poeng til sine rivaler i kampen om mesterskapstittelen, men beholder likevel sin fjerdeplass i sammendraget.

Dennis varmer opp før løp. Motorsport F2 © 2024 Dutch Photo Agency

Hauger slet fra start av løpet. Han forklarer: “Jeg kom dessverre for sent ut fra pit og fikk derfor kun en oppvarmingsrunde. Med litt for kalde dekk ble det mye hjulspinn og en dårlig start.”

Til tross for den dårlige starten, viste Hauger bra tempo gjennom løpet. Han var imidlertid frustrert over at det var vanskelig å kjøre forbi på den trange Imola-banen. “Det var uansett et vanskelig utgangspunkt med en 13. plass i kvalifiseringen,” erkjenner han.

Hauger er nå fast bestemt på å slå tilbake i Monacos Grand Prix neste helg. “Nå gjelder det å nullstille til Monaco neste helg, der blir kvalifisering helt avgjørende,” sier han.

Dennis gjør seg klar til trening. Motorsport F2 © 2024 Dutch Photo Agency

Monaco-banen er kjent for sine trange gater og vanskelige svinger, og kvalifisering er derfor ekstra viktig. Hauger vet at han må levere en god prestasjon i kvalifiseringen for å ha en sjanse på å kjempe om seieren i løpet.

Det er fortsatt mange løp igjen av Formel 2-sesongen, og Hauger har alle muligheter til å klatre i sammendraget. Han har vist at han har farten og potensialet til å vinne løp, og det blir spennende å se hvordan han takler de resterende utfordringene i sesongen.


Fotos: Dutch Photo Agency