Hauger triumferer i Monacos gater!

Aurskog-gutten Dennis Hauger (21) fortsetter å imponere i Formel 2 med en suveren seier i sprintløpet i Monacos prestisjefylte Grand Prix-helg.

Dette var Haugers fjerde pallplass i 2024-sesongen, og bekrefter hans posisjon som en av seriens mest lovende førere. Seieren markerer også Haugers andre seier i Monaco, etter at han tok sin første seier i klassen her i 2022.

Selv om han startet fra åttende startposisjon, viste Hauger sin mesterlige kjørestil og klatret raskt opp til tredjeplass. Han presset hardt på Gabriel Bortoleto for andreplass, men Monacos trange gater gjorde forbikjøring vanskelig.

© 2024 Dutch Photo Agency

Haugers prestasjon i Monaco bekrefter hans potensiale som en stjerne i motorsportens verden. Han ligger for øyeblikket på en solid fjerdeplass i Formel 2-mesterskapet, med 14 løpshelger og 28 løp igjen av sesongen. Med tre pallplasser allerede i 2024, er det ingen tvil om at Hauger har ambisjoner om å klatre enda høyere på podiumer i løpet av sesongen.

Dette er en spennende tid for norsk motorsport, og Dennis Hauger fortsetter å vise at han er en fører vi kan være stolte av.


Fotos: Dutch Photo Agency